– Willekeurige volgorde –

Ermeloos Golfkampioenschap alle edities

Laatste hole editie 2018 te Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Sinds de start van dit jaarlijks (sinds 2016) terugkerend kampioenschap mag ik het bestuur ondersteunen in de organisatie vooraf en tijdens het event. Mijn activiteiten voorafgaand aan het evenement variëren van regelen van sponsoring, pers, goede doel tot algehele organisatie. Tijdens de dag golf ik helaas zelf niet mee, maar ik zorg dat alles in goede ‘banen’ verloopt. Ik doe dit op vrijwillige basis en naast mijn normale werkzaamheden voor BabetEvents en mijn webshop Pines&Lavender.

1-jarig bestaan vestiging Econsultancy in Zwolle

Voor Econsultancy heb ik Zwolle door hun ogen mogen laten zien aan een exclusief en select gezelschap. Dat zal ik uitleggen. Met dit event had de opdrachtgever meerdere doelen voor ogen. Er was nog geen gehoor gegeven aan het feit dat zij de vijfde vestiging in Zwolle hebben geopend, de (potentiële) klanten hebben we hier dus voor uitgenodigd en kennis laten maken met de projectleiders van regio Zwolle. Tevens worden de kennisevents ‘ECOdagen’ weer opgepakt en in een nieuw jasje gegoten, dit heb ik ook onder mijn hoede. Tijdens deze events worden (gedeeltes van) de diensten en projecten van Econsultancy op een originele manier belicht. Goed moment om hier ook gehoor aan te geven tijdens dit event. Na ontvangst met koffie en een typisch Zwols gebakje, heeft het gezelschap onder leiding van twee stadsgidsen in combinatie met twee archeologen vanuit Econsultancy, een rondleiding in de binnenstad van Zwolle gekregen. Diverse muren, kerken en water werd bezocht waar de archeologen op in konden haken en het verhaal konden vertellen vanuit de ogen van Econsultancy. Waarom is die ene muur nu zo bijzonder en hoe kan je dit zien? Hele leuke feiten kwamen naar voren. Na de stadswandeling kwam iedereen weer samen voor een borrel met aansluitend het diner. Een mooi moment om na te praten over de bezienswaardigheden en uiteraard om te netwerken. Ik kan u vertellen, dat dit een hele vruchtbare avond is geweest. De tevreden gezichten en goede gesprekken waren voor mij al een compliment. De daadwerkelijke complimenten die avond laat en de volgende dag van de gasten maakten het voor mij tot een compleet succes.

Opening bedrijfspand TFG Holding

panorama TFG Holding event

Dit evenement heb ik mogen leiden en had ik de eindverantwoordelijkheid. Ik heb de tweedaagse opening georganiseerd ten behoeve van de opening van het nieuwe duurzame pand van TFG Holding. In totaal waren er een kleine 1000 gasten; stakeholders en privé genodigden. Zowel van binnen als van buiten hebben we besloten de decoratie minimaal te houden, daarentegen hebben wij de krachtige accenten van het pand en het bedrijf geaccentueerd met de juiste belichting. Op het grote podium hebben diverse artiesten opgetreden, denk hierbij aan bekende sprekers, en diverse artiesten. Door gebruik te maken van vooral lokale leveranciers kon er snel geschakeld worden, waardoor de samenwerking voor-, tijdens- en na het evenement heel soepel verliep.

Mooie complimenten mogen ontvangen!

The Dutch Futures (Golftournament)

Binnen het organisatie team was ik assistent eventmanager. Door diverse verantwoordelijkheden op logistiek, communicatie, invitatie, follow-up, sponsor, aansturen van leveranciers, en diverse andere taken, heb ik uiteindelijk veel mogen betekenen voor de totale organisatie van dit internationaal golfevenement. Er was een nauwe samenwerking met hoofdsponsor RBS, met de gezamenlijke expertise, werd het evenement beoordeeld als uitstekend.

Europees Kampioenschap J24 Zeilen

De projectgroep, waarvan ik lid was, heeft de gehele organisatie mogen doen van het EK J24 Zeilen. Uiteraard wordt het wedstrijdgedeelte altijd georganiseerd door de IJCA-committee, maar dan blijven er nog diverse taken over zoals sponsordagen, aftrap, eindfeest met prijsuitreiking, algehele organisatie omtrent het evenement, wedstrijden en deelnemers. Het evenement duurde immers een week. Vanwege een aantal windstille dagen, moesten wij creatief zijn en ons improviserend vermogen aanspreken. De internationale J24-organisatie was uiteindelijk erg tevreden.

Bocuse d’Or Dutch Finals

Dit was heel bijzonder om te doen. Alle evenementen die ik heb georganiseerd zijn heel bijzonder, maar dit kwam in geen geval overeen met andere evenementen. Verschillende grootheden op culinair niveau (nationaal en internationaal) komen tijdens dit evenement bij elkaar. Op de prachtige locatie in Tilburg bij Scholengemeenschap De Rooi Pannen, hebben ook diverse leerlingen meegeholpen. Door deze diversiteit aan stakeholders, waren er absoluut een aantal uitdagingen, maar samen met Fenny Straat hebben we deze editie mogen benoemen tot een succes.