BabetEvents is een feit!

Aangemeld bij de KVK, BTW-nummer op zak, rekeningnummer is een feit, kaartjes gedrukt, website online en eerste opdracht binnen. En nu?

Ik heb veel handvatten gekregen van kennissen, vrienden, familie en ook onbekenden. Uiteraard allemaal met de beste tips&tricks, maar waar begin ik?

Eerst maar eens bijeenkomsten voor starters bezocht georganiseerd vanuit de KVK en de belastingdienst, hier is mijn eerste aanrader als startend ondernemer, ga daar heen! Mijn mappen voor de administratie staan klaar, gemarkeerd, gesorteerd en verdeeld door tabbladen. Nog weinig te verdelen, maar dat zal zeker komen. De introductie vanuit de belastingdienst bestond bijvoorbeeld al uit minimaal 5 enveloppen (ergens ben ik opgehouden met tellen).

De Rabobank heeft mij ook uitgebreid gefeliciteerd met een boek en een rekeningnummer (waarvoor ik gewoon moet betalen), maar ook gaven zij er een kaartje bij: THE NEXT ENTREPENEUR 2014. Heel aanlokkelijk allemaal, maar eerst maar eens een lekkere boterham verdienen met deze stap. Nu ik het zo opschrijf, ga ik me er toch maar eens in verdiepen, € 12.500,- komt mij namelijk prima uit momenteel.

Maar goed, en dan? Nu ga ik verder met de organisatie van het evenement in november van mijn eerste opdrachtgever, dat kan ik (goed), dat is thuiskomen, dat is waar ik het voor doe. Ondertussen, ik ben nog steeds een vrouw, denken en denken over hoe ik mijn volgende opdracht binnen kan halen. Ja het is nog steeds vakantietijd, maar ik kan niet afwachten, niet in deze tijd, niet afhankelijk zijn van die kleine factoren als vakantietijd en crisis. IK moet het doen en niemand doet het voor me! (mag wel) Leveranciers bellen dan maar, veel te doen, druk druk, ja zeker interesse, maar graag na het hoogseizoen een afspraak. September/oktober dus… De meeste bedrijven hebben nog bouwvak en dat betekent dat ik nu dus lekker de buitenboel van ons huis kan schilderen.

Dat laatste is niet waar, ten eerste heb ik daar geen geduld voor, en ten tweede ga ik dus ECHT niet afwachten totdat men Babet Voorkamp heeft gevonden. Dus ik ga door en door en door en door en door…. Want dat is wat wij ondernemers doen; DOORGAAN!

Natuurlijk maak ik ook gebruik van deze weg, dus kan ik jou ergens mee helpen qua organisatie, promotie, decoreren en dus niet de buitenboel schilderen, bel me dan even op 06-13433515 of mail me op babet@babetevents.nl. Contactformulier mag uiteraard ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *