BabetEvents

Alles over BabetEvents

Goedendag, en aangenaam. Ik ben het gezicht en oprichter van BabetEvents.

In 2011 heb ik de opleiding Hospitality&Evenementen Management succesvol afgerond aan EuroCollege Hogeschool in Rotterdam.

Er was in 2008 en voor zover ik kon zien, geen andere school in Europa die zich volledig bezig hield met de organisatie en uitvoering van evenementen. En dat is toch echt wat ik wilde. Ik hoefde niet verder te kijken, maar ik wist het ook eigenlijk al toen ik de open avond bezocht, dit was de school waar ik mijn vak wilde leren. Op EuroCollege  is mijn oog gevallen en het bleek een verrekt goede keuze. Tijdens de studie heb ik mogen reizen naar Brazilië en China, studiereizen, en zelfs een half jaar stage gelopen in Kaapstad. Tijdens mijn opleiding ben ik wel eens ontslagen wegens het ontbreken van voldoende verbetering, dat gebeurt je geen tweede keer. Dus ik ben ook vaak gepromoveerd bij het leveren van uitstekende prestaties. Dagelijks van vroeg in de ochtend tot laat in de avond bezig zijn met het organiseren van evenementen, zo heb ik het geleerd en zo doe ik het nog steeds met ontzettend veel plezier. Learning by doing!

Wat ik met BabetEvents uit wil dragen is integriteit, kwaliteit en authenticiteit. Dat is ook hoe ik te werk ga. Ik ben persoonlijk, eerlijk en committed, en ik ben ervan overtuigd dat met deze zakelijke en persoonlijke eigenschappen de mooiste resultaten behaald kunnen worden. Sterker nog, ik heb al fantastische projecten mogen organiseren met de mooiste resultaten. Bekijk mijn portfolio gerust.

Graag kom ik met u in contact om mogelijkheden te bespreken. Belt u mij via het telefoonnummer boven aan de pagina, of ga naar het contactformulier op deze website.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Babet Voorkamp